SIDSTE ARRANGEMENT FOR I ÅR – BALTISKE SCENEKUNSTNERE PÅ BESØG PÅ BIRCA – VISNING 7/10

Vi havde et forrygende Klippekroppe projekt i weekenden 23-24/9, hvor mere end 500 deltog hvis man talte babyer og hunde med. Tak til alle der kom, og alle der støttede os i dette kæmpe projekt!

Kunstnerne var billedkunstner Ben Woodhams, koreograf Dorte Bjerre Jensen, iscenesætter Ilon Lodewijks, performer Katinka Wissing, billedkunstner Lene Degett, koreograf Manon Duquesnay og koreograf Peter Vadim.

Og så hastede vi videre til årets sidste residency – BALTIC SEA, hvor vi har samlet kunstnere fra Østersø området til en undersøgelse af vores omgivelser, og hvad scenekunsten kan for at italesætte klimakrise og økologiske tankegange. Det er der kommet en masse spændende undersøgelser ud af – og dem vi vi selvfølgelig gerne præsentere jer for – til årets sidste arrangement.


7/10 kl. 11-14 Kom og mød vores skønne østersø kunstnere:

Liene Jurgelane fra Letland
Ilze Mazpane fra Letland
Henri Hut fra Estland
Tuulia Ritsilä fra Finland
Korina Kordova fra Sverige/Brasilien
Sylar Robert Ssempijja fra Sverige/Uganda

Dagen vil vise dele af hvad de har arbejdet med de sidste uger – installationer, interaktive processer, performance lectures, video and naturligt beauty spa. Man kan komme og gå som man vil og besøge BIRCAs de kunstneriske steder ude og inde mellem kl. 11-14.

Et af værkerne gør brug af tlf og hovedtelefoner – så medbring gerne det.

Vi serverer også urtethe fra naturens goder.


Ø-Kultur?

Ja jeg har også lige skrevet en artikel om dette spændende emne, som blev bragt i Bornholms Tidende 20/11 – den kan I lige læse her

Kulturpris

Og så blev jeg og BIRCA lige indstillet til kommunens årlige kulturpris – vi fik den ikke, men er stadig vældig stolte over at blive støttet gennem en nominering til prisen. Og kan glæde os over at andre gode folk fik dem.


Kærligst
Susanne