Residencies og workshops i foråret 2018

 

Foråret/sommeren 2018 byder på to forskellige workshops og ikke mindst muligheden for at komme i et gratis residency for danske scenekunstgrupper. Man kan også stadig booke et lokale/sal til egen refleksion, workshops, prøver etc.

 

Island Connect

 

BIRCA udbyder i samarbejde med C.IN.E på Mallorca og Domino i Kroatien to gratis residencies for danske scenekunst grupper i 2018 i et projekt der hedder Island Connect.

 

Deadline for ansøgning er 3/1-18

 

Læs mere om call, vilkår samt perioder her

 

Læs mere om Island Connect samarbejdet her

 

18 – 21. maj 2018

Yoga-workshop med Mette Lønhart og Susanne Danig

 

Du får bl.a.:  7 timer Yin yoga,  4,5 times Kundalini yoga og meditation, 1,5 times Healing mod traumer og overgreb, morgen havbad, stilhedstid i naturen, passions test proces, tid til refleksion, bål og hygge, en masse god økologisk vegetarbaseret mad … og hyggeligt selskab.

 

Mette underviser i Yin yoga og Kundalini yoga, og Susanne er leder af Birca og står for værtskabet, og derudover tilbyder hun sine redskaber i The Passion Test og forståelse af ritualers betydning.

 

For mere information om kurset samt tilmelding findes her

 

23 – 27. maj 2018

Capacity Building workshop med Susanne Danig og Pia Buchardt mfl.

 

En intensiv uge med læring for kunstneriske ledere og selvproducerende scenekunstnere i den skønne bornholmske natur – få personlige og strategiske redskaber, find flow og visioner – få netværk og en business plan med hjem. Ledes af Susanne Danig i samarbejde med Pia Buchardt og med gæstelærere, bl.a. Yohann Floch/FACE netværket.

 

Pris 5000 kr. inkl. logi og mad. Early bird til 22/12: 4000 kr

 

For mere information om kurset samt tilmelding se her