Island connect 22 artikel

Sæsonen på BIRCA er ved at slutte og nu står den på regnskab og afrapportering – før vi begynder at planlægge den nye sæson.

Første skridt handler om Island Connect, fordi vi nu er ved afslutningen af den 2-årige støtte vi har fået fra Creative Europe og alle sløjfer skal bindes. Sammen med vores gode bogholder har jeg haft travlt med at få styr på den økonomiske side, og jeg sidder nu med rapporter, evalueringer og artikler. Ovenfor et foto fra den sidste omgang med kunstnere fra Danmark, Kroatien og Irland.

Så jeg har netop færdiggjort en artikel om dette års Island Connect projekter – den er på engelsk og du kan læse den her. I morgen tager jeg så til Kroatien, hvor vi på øen Vis skal holder vores sidste partnermøde.

Parrallelt hermed er vi endt i en virkelig nervepirrende situation med hensyn til at fortsætte. Vi har nemlig lavet en – synes jeg – fremragende ny ansøgning med 3 nye partnere og nye ideer til at udforske ø-identitet. Vi fik virkelig god feedback og en score på 86/100 fra Creative Europes evaluatorer – men det var sørme ikke nok til at komme ind i varmen og vi er nu på en bobler liste, hvis der skaffes flere penge eller andre falder fra. Så kryds fingre for at det skønne projekt kommer til at fortsætte!

Hilsner

Susanne