Er du parat til virkelig at udfolde dit potentiale?

Jeg anstrenger mig hver dag for at være den bedste version af mig selv. Den version der ser andre mennesker og understøtter deres vej i livet. Som ikke laver unødig støj på senderen. Som gør gavn i mine omgivelser. Som er til at stole på. Som tilføjer verden noget nyt.

 

Jeg laver mine morgenritualer, passer min motion (tennis, yoga, gåture) – og så sørger jeg for at lære nyt. Jeg er et nysgerrigt menneske, og jeg bliver hele tiden grebet af nye ting – og det elsker jeg virkelig. Så da jeg fornylig så et webinar, der udfordrede en til som minimum at tage nyt stof ind 20 min hver dag, var jeg ikke sen til at hoppe på den – og sender nu gerne udfordringen videre:

 

Læs i en fagbog, hør en podcast, se spændende videoer hver dag i mindst 20 min. 

 

Man holder hjernen spændstig, men det er faktisk også blandt det vigtigste trick højt betalte CEOs benytter sig af. Vi har brug for ny læring mere end vi har brug for nyheder 24/7. Selv er jeg i øjeblikket i gang med Michael Beckwith og Brendon Burchard endnu engang – Brendons High Performance læring er virkelig nyttig, og det skal jeg nok tage op senere. Og jeg læser teoretiske bøger om Artistic Entreprenuerskab, mit nye ynglingsemne. Peter Bastian ligger på mit natbord sammen med en bog om Shamanisme – glæder mig til at få mere læsetid i påsken.

 

Michael Beckwith havde et fint lille kursus på Mindvalley (en god læringsplatform, der kan anbefales) om at skabe en værdig vision for en selv. Her introducerede han to måder man lærer på Kensho (langsom læring og ændring) and Satori (pludselige livsspring i læring). Kensho er jo så den her daglige disciplin, at anstrenge sig hver dag for at udvikle sig selv.  Det praktiserer jeg så – men samtidig ved jeg også, at jeg mest har oplevet Satori – den pludselige indsigt, der har ændret min måde at være i verden på. Og det er oftest sket, når jeg har givet mig selv tid til at være væk på kurser – væk et nyt sted hvor man virkelig kunne fokusere og åbne sig, med andre mennesker omkring sig. Sådan nogle kurser man tage høj hjem fra parat til at erobre verden.

 

Se sådanne nogle kurser vil jeg gerne lave! Sådan nogle der virkelig gør en forskel, hvor deltagerne åbner øjnene for verden omkring dem, og skaber forandring!

 

Det er BIRCA en væsentlig del af – nu har jeg stedet og muligheden for at skabe tingene lige som jeg ville ønske det. Samtidig er jeg lige startet en rejse sammen svenske Sofie Haag for at undersøge artistic/kunstnerisk entreprenørskab og udvikle værktøjer til at understøtte ​​visionære og bæredygtige kunstneriske virksomheder (hende og det projekt kommer I til at høre meget mere om).

 

Nu lancerer vi første skridt i denne rejse: vores fælles Capacity Building Workshop på BIRCA, hvor du også kan møde Pia Buchardt og andre internationale eksperter. Hvis du vil være med fra starten og sætte et præg på den fortsatte kurs, har du chancen her i maj. Vi er parat med en ny workshop 29/8-2/9 og planlægger at udvikle konceptet i de næste år.

 

Capacity Building workshop med Susanne Danig, Sofie Haag og Pia Buchardt mfl.

Drømmer du om for alvor at udfolde dit potentiale? Du ved du har mere i dig, men ved ikke helt hvordan du kommer videre? Så kom med på dette intensive 5-dages kursus, hvor du får mulighed for at finde ro og udsyn, forbinde dig med dit virkelige formål,  få en masse ny læring og skabe en plan for dit nye nye liv sammen med andre skønne mennesker. Kurset er for kunstneriske/administrative ledere (gerne i team sammen) og selvproducerende scenekunstnere, og det foregår i den skønne bornholmske natur. Få personlige og strategiske redskaber, find flow og visioner – få netværk og en business plan med hjem. Ledes af Susanne Danig i samarbejde med Sofie Haag/SE, Pia Buchardt/DK og med gæstelærere, bl.a. Yohann Floch/FACE netværket.

Pris 5000 kr. inkl. logi og mad. Early bird til 1/5-18: 4000 kr

For mere information om kurset se her

Tilmelding og betaling via dette link

 

Jeg håber virkelig at netop du vil gribe chancen – eller give dig selv chancen – og komme og være med her og nu – vi har holdt prisen helt lavt i år for at komme i gang. Hvis du gerne vil se hvad andre har fået ud af at deltage i mine processer og besøge BIRCA, har jeg lavet en lille testimonial liste nedenfor. Og Sofie – ja, det er virkelig en ære for mig, at en kapacitet som hende vil dele min vision – hun er ekspert i både entreprenørskab og branding/kommunikation med hovedfokus på musikdramatik/opera, hvor hun har lavet store events i London. Hende kan I glæde jer til!